despre noi

Despre noi : Neptun Apartments & Vila

Cu dragoste și pasiune am realizat o oază de liniște și relaxare în mijlocul unei stațiuni aglomerate și agitate. Cu o experiență de peste 24 de ani în domeniul turismului, în fiecare an încercăm să oferim servicii de calitate și din ce în ce mai bune oaspeților noștri iubitori ai litoralului Mării Negre.

Oferim cazare in apartamente de doua camere, de 3 camere sau de 4 camere, cu serviciu de menaj zilnic. Apartamentele din cadrul Neptun Apartments se regăsesc în 4 complexe rezidențiale de lux: Club Topaz, Club Onix, Club Residence, Club Cristal, Vila Smarald. De asemenea Neptun Apartments deține în portofoliul său și una dintre cele mai frumoase vile din Neptun- Vila Diamant. Apartametele din cadrul Neptun Apartments pot fi standard sau de lux. Apartamentele de lux oferă oaspeților un plus de confort și design.

Despre Neptun

Situata in sudul litoralului romanesc, statiunea Neptun este una dintre cele mai faimoase destinatii de vara de la Marea Neagra. O statiune verde, plina de verdeata, situata de-a lungul a doua lacuri (Neptun I si II), statiunea este ideala pentru familii.

Plajele sunt largi si cu intrare usoara in apa, ideala pentru copii. 

Stațiunea Neptun resprezintă si un punct de plecare pentru a vizita diferite zone de interes turistic (turul litoralului românesc, excursii în Delta Dunării, excursii la ruinele vechii cetăți Histria, secolul VII i.e.n., podgoriile Murfatlar, monumentul Tropaeum Trajani de la Adamclisi sau a litoralului nordic al Bulgariei unde se regăsesc Palatul de la Balcic al Reginei Maria a României și statiunile Nisipurile de Aur și Albena.

Ghidul Casei pentru sezon 2024

Vă rugăm să parcurgeți cu atenție regulile casei. Acestea sunt concepute pentru a vă asigura un sejur cât mai relaxant în locația noastră. În acest ghid, veți găsi și numeroase recomandări pentru a vă bucura de o vacanță cât mai plăcută în apartamentele noastre.

Pentru intrebari legate de ghidul casei, va rugam sa ne scrieti la neptun@olimpic.ro

Telefon rezervari: 0725997677
Email: neptun@olimpic.ro

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati