despre noi

Despre noi : Neptun Apartments & Vila

Cu dragoste și pasiune am realizat o oază de liniște și relaxare în mijlocul unei stațiuni aglomerate și agitate. Cu o experiență de peste 24 de ani în domeniul turismului, în fiecare an încercăm să oferim servicii de calitate și din ce în ce mai bune oaspeților noștri iubitori ai litoralului Mării Negre.

Oferim cazare in apartamente de doua camere, de 3 camere sau de 4 camere, cu serviciu de menaj zilnic. Apartamentele din cadrul Neptun Apartments se regăsesc în 3 complexe rezidențiale de lux: Club Topaz, Club Onix, Club Residence. De asemenea Neptun Apartments deține în portofoliul său și una dintre cele mai frumoase vile din Neptun- Vila Diamant. Apartametele din cadrul Neptun Apartments pot fi standard sau delux. Apartamentele delux oferă oaspeților un plus de confort și design.

Despre Neptun

Stațiunea Neptun resprezintă punct de plecare pentru a vizita diferite zone de interes turistic (turul litoralului românesc, excursii în Delta Dunării, excursii la ruinele vechii cetăți Histria, secolul VII i.e.n., podgoriile Murfatlar, monumentul Tropaeum Trajani de la Adamclisi sau a litoralului nordic al Bulgariei unde se regăsesc Palatul de la Balcic al Reginei Maria a României și statiunile Nisipurile de Aur și Albena.

Masuri speciale pentru sezon 2020

Dragi oaspeti,
Va rugam sa cititi cu atenti noile reguli ale casei, adoptate in conformitate cu noile reglementari in vigoare in Romania si conforme cu recomandarile INSP. Aceste reguli le gasiti accesand:

Daca aveti intrebari legate de acest subiect, nu ezitati sa ne contactati la neptun@olimpic.ro

Cu stima,
Managementul Neptun Apartments & Villa

Telefon rezervari: 0725997677
Email: neptun@olimpic.ro

Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati