Termeni si conditii

apartamenteneptun.olimpic.ro

 

Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul apartamenteneptun.olimpic.ro .

Accesand sau utilizand website-ul apartamenteneptun.olimpic.ro , acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

NEPTUN APARTMENTS & VILLA nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intodeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

1.Drepturile utilizatorului

Utilizatorul apartamenteneptun.olimpic.ro  are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

2.Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in numele Dvs.;
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
  • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
  • utilizatorul olimpic.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
  • utilizatorul olimpic.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
  • utilizatorul olimpic.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre NEPTUN APARTMENTS & VILLA. la adresa neptun@olimpic.ro.

3.Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe apartamenteneptun.olimpic.ro

Orice cerere efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a primi o oferta sau a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie. NEPTUN APARTMENTS & VILLA nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Neptun Apartments & Villa (consultantii de vanzari). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii Neptun Apartments & Villa (consultantii de vanzari).

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare.  NEPTUN APARTMENTS & VILLA nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

4.Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic NEPTUN APARTMENTS & VILLA  despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

NEPTUN APARTMENTS & VILLA accepta toate formele de cereri scrise. NEPTUN APARTMENTS & VILLA nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), NEPTUN APARTMENTS & VILLA  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

5.Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile de la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul NEPTUN APARTMENTS & VILLA.

NEPTUN APARTMENTS & VILLA nu-si asuma nici o obligatie voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

NEPTUN APARTMENTS & VILLA sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. NEPTUN APARTMENTS & VILLA isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

6.Confidentialitatea datelor

Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de NEPTUN APARTMENTS & VILLA  in activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

7.Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului apartamenteneptun.olimpic.ro  si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietateaNEPTUN APARTMENTS & VILLA sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

8.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Utilizând serviciile și acceptând acești Termeni, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea de către SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL a Conținutului și a Datelor dvs., conform detaliilor descrise în Declarația de confidențialitate.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Această Declarație de confidențialitate explică ce date personale colectăm de la dumneavoastră atunci când accesați pagina noastră web.

SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu produsele/serviciile noastre. Oferiți direct aceste date atunci când ne contactați pentru asistență telefonic sau pe email.

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

Numele și datele de contact. Vă colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare.

Datele de plată. Noi colectăm datele necesare procesării plății dacă efectuați achiziții, cum ar fi numărul instrumentului dvs. de plată (cum ar fi numărul cardului de credit) și codul de securitate asociat instrumentului dvs. de plată.

Dispozitiv și date de utilizare. Colectăm date despre dispozitivul dvs. și modul în care dvs. și dispozitivul dvs. interacționați cu produsele/serviciile noastre.

Aceste date ne ajută să ne îmbunătățim produsele/serviciile și să identificăm soluții de îmbunătățire a acestora. Când solicitați asistență, colectăm date despre dvs. și alte detalii legate de incident/nemulțumire. Aceste date includ date de contact sau de autentificare, conținutul chat-urilor dvs. și alte comunicări cu noi, date despre nivelul serviciului asigurat.

Datele pe care le colectăm depind de contextul interacțiunii dvs. cu noi, de alegerile pe care le faceți, inclusiv de setările de confidențialitate pe care le utilizați.

Dacă intrați în locații aparținând SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL sau alte facilități ori participați la un eveniment SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL, imaginea dvs. poate fi înregistrată de camerele noastre de securitate. De asemenea, colectăm informațiile pe care ni le furnizați și conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți, cum ar fi feedback-ul și recenziile despre servicii pe care le scrieți, sau întrebările și informațiile pe care le furnizați pentru asistență pentru clienți. Când ne contactați, cum ar fi asistența pentru clienți, conversațiile telefonice sau sesiunile de chat cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate pentru a fi analizate și pentru a ne îmbunătăți activitatea.

SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL utilizează datele pe care le colectăm pentru a gestiona afacerea și pentru a vă furniza serviciile pe care le oferim, ceea ce include utilizarea datelor pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a vă personaliza experiențele. De asemenea, putem utiliza datele pentru a comunica cu dvs., de exemplu, informându-vă despre rezervarile dvs., despre actualizările de securitate și despre informațiile despre un servici.

Transferăm datele dvs. personale doar cu consimțământul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord să ne permiteţi transferul informațiilor despre dumneavoastră către țările din afara teritoriului român, doar dacă este necesar, în scopuri de derulării de afaceri legitime. Ne angajăm să ne asigurăm că informațiile despre dvs. sunt protejate și aplicăm măsuri de protecție a acestora conform legislației în vigoare.

De asemenea, facem schimb de date cu vânzătorii care lucrează în numele nostru; atunci când acest lucru este cerut de lege sau pentru a răspunde solicitărilor autorităților îndrituite; pentru a ne proteja clienții; pentru a proteja viețile altor persoane; pentru a proteja serviciile noastre; și pentru a proteja drepturile sau proprietatea SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL.

Puteți alege întotdeauna dacă doriți să primiți e-mailuri promoționale, mesaje SMS, apeluri telefonice și poștă electronică de la SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL. De asemenea, puteți renunța la primirea publicității bazate pe categorii de interese de la SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL vizitând pagina noastră de dezactivare/dezabonare.

9.Clauze de neraspundere

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea SC NEPTUN APARTMENTS & VILLA SRL.

NEPTUN APARTMENTS & VILLA actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

NEPTUN APARTMENTS & VILLA nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

10.Modificari in termeni si conditiile de utilizare

NEPTUN APARTMENTS & VILLA poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor NEPTUN APARTMENTS & VILLA  si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului apartamenteneptun.olimpic.ro  si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.