Vila Smarald

Rezerva un apartament


  Despre Vila Smarald

  Vila Smarald este situata pe Strada Vilele Speciale. Vila este situata la 8-10 minute de mers pe jos pana la plaja La Steaguri din Neptun si la 5 minute de mers pe jos de km 0 al statiunii Neptun.

  Apartamentul este situat la etajul 1 in Vila Smarald. Accesul se face numai pe scari. Vila este inconjurata de o gradina unde copiii se pot juca. Nu exista locuri amenajate in gradina pentru joaca sau gratar sau luat masa.

  Apartamentele din Club Smarald:

  Apartament de 4 camere (format din trei dormitoare cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane, zona de luat masa, bucatarie deschisa si patru bai, terasa)

  Apartamentul este format din 3 dormitoare cu bai proprii, un living cu canapea extensibila de 2 persoane, bucatarie deschisa, zona de luat masa si baie pentru living, terasa mare ce da catre vegetatia din curtea vilei. Toate dormitoarele au pat matrimonial. Baile sunt cu dus sau cada. Exista televizoare cu antena prin cablu in sufragerie si in 2 dormitoare. Bucataria este dotata cu tacamuri, vesela, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, pahare, cani, o tigaie si o oala. De asemenea, in apartamente exista asternuturi si prosoape de baie.

  Club Smarald ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:

  N

  Curte Interioara

  N

  Free Wifi

  N

  Centrala Termica

  N

  Terasa

  N

  Menajera

  N

  Aer conditionat

  Telefon rezervari: 0725997677
  Email: neptun@olimpic.ro

  Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati