Club Onix

Rezerva un apartamentDespre Club Onix***

Situat intr-o zona centrala, dar linistita a statiunii Neptun, in imediata apropiere a hotelului Albert si la cca. 200 m de plaja, Club Onix este o constructie finalizata in primavara anului 2007, la standarde de confort deosebit care dispune de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere.

Club Onix este situate vis a vis de Restaurantul Ambasador si in drumul de intrare in statiunea Neptun dinspre Gara Neptun. La numai 5 minute de mers se gaseste plaja de la Neptun Olimp.

Camerele generoase si luminoase ale apartamentelor si situarea la o distant mica fata de plaja, reprezinta principalele atuuri ale Clubului Onix.

Apartamentele din Club Onix:

Apartament de doua camere (format dintr-un dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane , bucatarie deschisa si zona de luat masa, o baie si balcon) link descriere si poze

Apartament standard de 3 camere (format dintr-un dormitor mare cu pat dublu, un dormitor mic cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane, zona de luat masa si bucatarie deschisa, o baie si balcon) link descriere si poze

Apartament superior de 3 camere (format din doua dormitoare cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane, zona de luat masa, bucatarie deschisa si doua bai , balcon) link descriere si poze

Apartamentele sunt dotate cu canapea, aer conditionat, TV color cablu; bucatarie dotata cu mobilier adecvat, cuptor cu microunde, cafetiera, plita , frigider, masina de spalat rufe, vesela, tacamuri etc.; doua dormitoare cu pat dublu; baie cu cada si grup sanitar cu dus, terase, incalzire centrala, lift. In toate apartamentele Neptun Apartments ofera oaspetilor sai prosoape si asternuturi ce pot fi utilizate pe perioada sederii.

In apropierea imobilului se afla terenuri de minigolf, baza de tratament balnear de la Doina,complexul comercial “Bazar” si mai multe restaurante si terase. Cele mai apropiate restaurante se afla la doar 5 minute de mers pe jos.

Parcul de Aventura ParadisLand este la doar 5 minute de mers cu masina de complex.

Club Onix ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:

N

Paza

N

Parcare in fata complexului

N

Menajera

N

Aer conditionat

Telefon rezervari: 0725997677
Email: neptun@olimpic.ro