Club Residence

Rezerva un apartament


  Despre Club Residence

  Club Residence a fost construit in anul 2004 o data cu Club Onix. Club Residence este situat vis a vis de Restaurantul Ambasador si in drumul de intrare in statiunea Neptun dinspre Gara Neptun, situata la o distanta de 800m. La numai 5 minute de mers se gaseste plaja de la Neptun Olimp.

  In Club Residence se inchiriaza in regim hotelier doua garsoaniere cu gradina englezeasca, un apartament cu doua camere si un apartament cu 4 camere

  Apartamentele din Club Residence:

  Garsoniere situate la demisol ( dotate cu pat dublu, masa, dulap, 2 scaune, cuptor cu microunde, tacamuri, farfurii, cafetiera si o baie)

  Apartament de doua camere (format dintr-un dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane , bucatarie deschisa si zona de luat masa, o baie si balcon) link descriere si poze

  Apartament de 4 camere (format din 3 dormitoare cu pat dublu, living cu canapea extensibila de doua persoane, zona de luat masa, bucatarie deschisa si doua bai , terasa) link descriere si poze

  Ambianta linistita si exotica oferita de designul apartamentelor reprezinta factori importanti in crearea unei atmosfere relaxante, de vacanta.

  In apropierea clubului sunt terenuri de tenis si minigolf, baza de tratament balnear de la Doina, complexul comercial “Bazar” si mai multe restaurante si terase, cel mai apropiat restaurant fiind la numai 5 minte de mers pe jos de Club Residence.

  Club Residence ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:

  N

  Paza

  N

  Parcare in fata complexului

  N

  Menajera

  N

  Aer conditionat

  Apartamentul este o oaza de liniște și confort pentru un sejur reușit.

  Curatenia, linistea, confortul, plaja. Vom reveni pentru un sejur mai lung. Totul foarte frumos.

  Raluca

  Un loc ideal pentru familii cu copii si bunici.

  Un apartament superb, personalul foarte amabil, foarte curat, situat aproape de plaja si într-o zona linistita cu multa verdeata.

  Ecaterina

  Sejur foarte frumos.

  Apartament foarte frumos, spatios, luminos, complet utilat si personal amabil . Am fost placut surprins ca am putut face rezervare last minute la o ora foarte tarzie si am fost primiți foarte frumos. Vom reveni.

  Paul

  Telefon rezervari: 0725997677
  Email: neptun@olimpic.ro

  Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati