Apartament VIP 4 camere Club Residence

Rezerva un apartament


  Apartament VIP 4 camere Club Residence

  Apartamentul nr. 29 din Club Residence are 4 camere – 3 dormitoare fiecare cu baie proprie si o sufragerie mare. Charmant si exotic, Apartamentul nr. 29 este recomandat celor ce doresc sa simta aerul exotic al Caraibelor al tablourilor, imbinat cu mobila asiatica de bambus, toate la malul Marii Negre. Din sufrageria apartamentului se poate iesi pe o tesara de peste 30mp de unde se poate admira vegetatia, cateodata pana si Marea Neagra.

  VIP Apartamentul nr. 29 este un apartament de lux (penthouse) format din 4 camere si este dotat cu mobilier din bambus, parchet, spatiu pentru servit masa si bucatarie open-space.

  Apartamentul cu 3 dormitoare este format din living dotat cu aer conditionat, TV color-cablu plat, DVD, mobilier bambus, bucatarie cu mobilier modern si complet utilata, terasa, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabina dus/cada, centrala termica pe gaz pentru incalzire si apa calda; capacitatea maxima de cazare in Apartamentul nr. 29 este de 6 adulti si 2 copii (2-12 ani); in situatia in care este depasita varsta de 12 ani, se percepe o taxa suplimentara de 5% din contravaloarea apartamentului.

  VIP Apartament nr. 29 Club Residence *** ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:

  N

  TV

  N

  Free Wifi

  N

  Parcare

  N

  Aer conditionat

  N

  Ideal pentru 6 persoane*

  N

  Fumatul interzis in interior

  N

  Bucatarie complet echipata

  N

  Serviciu de curatenie zilnic

  N

  Menajera

  N

  Seif

  N

  Centrala termica

  N

  DVD Player

  N

  Acceptam toate tipurile de carti de credit

  *Capacitatea maxima este de 6 adulti si 2 copii (2-12 ani). Daca copiii au varsta peste 12 ani, se percepe o taxa suplimentara de 5% din contravaluarea apartamentului.

  Telefon rezervari: 0725997677
  Email: neptun@olimpic.ro

  Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati