Apartament standard de 3 camere Club Onix

Rezerva un apartamentApartament de 3 camere Club Onix

Apartamentul de 3 camere standard din Club Onix– Neptun are o suprafata de aprox 52 mp impartita in trei camere: living cu o canapea extensibila de 2 persoane, un dormitor cu pat dublu, un dormitor mic fara fereastra cu doua paturi de o persoana si o baie. Apartamentul este recomandat pentru 4-6 persoane.

Apartamentul este amenajat in stil modern si ofera toate facilitatile necesare unui oaspete la Marea Neagra. Livingul are o zona de relaxare cu o canapea extensibila, televizor, aer conditionat, Internet, seif; bucatarie utilata cu plita electrica, frigider, vesela, pahare, cuptor cu microunde, cafetiera, masina de spalat rufe; un dormitor spatios cu pat matrimonial, un dormitor mic cu doua paturi de o persoana, o baie cu dus; balcon amenajat cu mese si scaune, acesta reprezentand si un spatiu pentru fumatori, ca si dotari mai putem enumera si: fier si masa de calcat, uscator de par. In toate apartamentele Neptun Apartments ofera oaspetilor sai prosoape si asternuturi ce pot fi utilizate pe perioada sederii.

Apartamentele de 3 camere din Club Onix ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:

N

TV

N

Free Wifi

N

Parcare

N

Aer conditionat

N

Ideal pentru 4-6 persoane*

N

Fumatul interzis in interior

N

Bucatarie complet echipata

N

Serviciu de curatenie zilnic

N

Menajera

N

Seif

N

Centrala termica

N

Acceptam toate tipurile de carti de credit

N

Uscator de par

N

Fier de calcat

N

Masina de spalat

*In apartament pot sta pana la 6 persoane. A cincea persoana si a a sasea vor dormi pe canapeaua extensibila din sufragerie.

Telefon rezervari: 0725997677
Email: neptun@olimpic.ro