Apartament standard de 3 camere Club Onix

Rezerva un apartament


  Apartament de 3 camere Club Onix

  Apartamentul de 3 camere standard din Club Onix– Neptun are o suprafata de aprox 52 mp impartita in trei camere: living cu o canapea extensibila de 2 persoane, un dormitor cu pat dublu, un dormitor mic fara fereastra cu doua paturi de o persoana si o baie. Apartamentul este recomandat pentru 4-6 persoane.

  Apartamentul este amenajat in stil modern si ofera toate facilitatile necesare unui oaspete la Marea Neagra. Livingul are o zona de relaxare cu o canapea extensibila, televizor, aer conditionat, Internet, seif; bucatarie utilata cu plita electrica, frigider, vesela, pahare, cuptor cu microunde, cafetiera, masina de spalat rufe; un dormitor spatios cu pat matrimonial, un dormitor mic cu doua paturi de o persoana, o baie cu dus; balcon amenajat cu mese si scaune, acesta reprezentand si un spatiu pentru fumatori, ca si dotari mai putem enumera si: fier si masa de calcat, uscator de par. In toate apartamentele Neptun Apartments ofera oaspetilor sai prosoape si asternuturi ce pot fi utilizate pe perioada sederii.

  Apartamentele de 3 camere din Club Onix ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:

  N

  TV

  N

  Free Wifi

  N

  Parcare

  N

  Aer conditionat

  N

  Ideal pentru 4-6 persoane*

  N

  Fumatul interzis in interior

  N

  Bucatarie complet echipata

  N

  Serviciu de curatenie zilnic

  N

  Menajera

  N

  Seif

  N

  Centrala termica

  N

  Acceptam toate tipurile de carti de credit

  N

  Uscator de par

  N

  Fier de calcat

  N

  Masina de spalat

  *In apartament pot sta pana la 6 persoane. A cincea persoana si a a sasea vor dormi pe canapeaua extensibila din sufragerie.

  Telefon rezervari: 0725997677
  Email: neptun@olimpic.ro

  Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati