Apartament standard de 3 camere Club Topaz

Rezerva un apartamentApartament de 3 camere Club Topaz

Apartamentul de 3 camere standard din Club Topaz – Neptun are o suprafata de aprox 52 mp impartita in trei camere: living cu bucatarie deschisa si canapea extensibila, un dormitor cu pat dublu, un dormitor mic cu pat dublu si o baie. Apartamentul este recomandat pentru 4-6 persoane.

Apartamentul este amenajat in stil modern, confortabil si ofera toate facilitatile necesare unui oaspete la Marea Neagra. Livingul are o zona de relaxare cu o canapea extensibila, televizor, aer conditionat, Internet, seif; bucatarie utilata cu aragaz, frigider, vesela, cuptor cu microunde, cafetiera, masina de spalat rufe, pahare; un dormitor spatios cu pat matrimonial, un dormitor mic cu pat dublu, o baie cu cada; terasa amenajata cu mese si scaune, aceasta reprezentand si un spatiu pentru fumatori, ca si dotari mai putem enumera si: fier si masa de calcat, uscator de par. In toate apartamentele Neptun Apartments ofera oaspetilor sai prosoape si asternuturi ce pot fi utilizate pe perioada sederii.

Apartamentele de 3 camere din Club Topaz ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:

N

TV

N

Free Wifi

N

Parcare

N

Aer conditionat

N

Ideal pentru 2 persoane*

N

Fumatul interzis in interior

N

Bucatarie complet echipata

N

Serviciu de curatenie zilnic

N

Menajera

N

Seif

N

Centrala termica

N

Acceptam toate tipurile de carti de credit

N

Uscator de par

N

Fier de calcat

N

Masina de spalat

*In apartament pot sta pana la 4 persoane. A treia persoana si a patra vor dormi pe canapeaua extensibila din sufragerie.

Telefon rezervari: 0725997677
Email: neptun@olimpic.ro