Apartament standard de 3 camere Club Topaz

Rezerva un apartament


  Apartament de 3 camere Club Topaz

  Apartamentul de 3 camere standard din Club Topaz – Neptun are o suprafata de aprox 52 mp impartita in trei camere: living cu bucatarie deschisa si canapea extensibila, un dormitor cu pat dublu, un dormitor mic cu pat dublu si o baie. Apartamentul este recomandat pentru 4-6 persoane.

  Apartamentul este amenajat in stil modern, confortabil si ofera toate facilitatile necesare unui oaspete la Marea Neagra. Livingul are o zona de relaxare cu o canapea extensibila, televizor, aer conditionat, Internet, seif; bucatarie utilata cu aragaz, frigider, vesela, cuptor cu microunde, cafetiera, masina de spalat rufe, pahare; un dormitor spatios cu pat matrimonial, un dormitor mic cu pat dublu, o baie cu cada; terasa amenajata cu mese si scaune, aceasta reprezentand si un spatiu pentru fumatori, ca si dotari mai putem enumera si: fier si masa de calcat, uscator de par. In toate apartamentele Neptun Apartments ofera oaspetilor sai prosoape si asternuturi ce pot fi utilizate pe perioada sederii.

  Apartamentele de 3 camere din Club Topaz ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:

  N

  TV

  N

  Free Wifi

  N

  Parcare

  N

  Aer conditionat

  N

  Ideal pentru 2 persoane*

  N

  Fumatul interzis in interior

  N

  Bucatarie complet echipata

  N

  Serviciu de curatenie zilnic

  N

  Menajera

  N

  Seif

  N

  Centrala termica

  N

  Acceptam toate tipurile de carti de credit

  N

  Uscator de par

  N

  Fier de calcat

  N

  Masina de spalat

  *In apartament pot sta pana la 4 persoane. A treia persoana si a patra vor dormi pe canapeaua extensibila din sufragerie.

  Telefon rezervari: 0725997677
  Email: neptun@olimpic.ro

  Aboneaza-te acum la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati